Hypnotherapie Nijmegen

Een Hypnotherapie ervaring lijkt op het verzonken zijn in een boek. Je leest over een scene en je zit in die scene, ervaart bijvoorbeeld een heel spannend gevoel in een achtervolgingscene. En tegelijkertijd weet je ook nog dat je in je woonkamer zit met een kopje thee.

Dat is de ervaring van een dubbel bewustzijn. Je voelt en begrijpt de situatie waarover je leest en je weet nog steeds waar je bent. Hypnotherapie Nijmegen helpt je verder waar je bent vastgelopen, zodat je meer uit je leven kan halen. Angsten die je in gevangenschap laten leven worden opgelost, zodat je in vrijheid keuzes kan blijven maken.

Vaak zijn die angsten gebaseerd op dingen die je als kind hebt geleerd en die niet meer de hele waarheid zijn, alleen ben je op een bepaald gebied nooit verder gegroeid dan dat kinderlijke bewustzijn en lijkt het nog steeds te eng terwijl dat niet meer nodig is. Je hebt al zoveel meer ervaringen dat je sterk genoeg bent. Laat je helpen om door die stukken heen te komen, je hoeft het niet langer alleen te doen.

Waarbij kan Hypnotherapie Nijmegen helpen?

Hypnotherapie Nijmegen kan helpen bij een groot aantal psychische klachten en zogenaamde psychosomatische klachten. Dat zijn lichamelijke klachten die vaak samenhangen met een psychische gesteldheid.

  • angststoornissen, trauma’s en fobieën
  • stress en burnout
  • eczeem en huiduitslag
  • prikkelbare darm syndroom
  • verslavingen (eten, roken, drank, drugs)
  • winterdip, lusteloosheid, depressie
  • relatieproblemen
  • kinderproblemen op school en thuis
  • werk gerelateerde problemen

De pijn die je voelt van ervaringen die je in het verleden hebt gehad draag je mee en maken je zwaar en verdicht. Dit effect op je leven is iets wat je zo snel mogelijk wil oplossen om je leven in lichtheid en plezier te kunnen vervolgen. Ga je 5, 10, 20 jaar door met die pijn te leven, dan wordt de pijn bijna ondraaglijk en wordt je ziek en energieloos. Hypnotherapie Nijmegen helpt je om dit niet zo lange tijd te hoeven te leven. De richting en de inhoud van je leven wordt drastisch veranderd ten positieve en je zult voor altijd weten dat deze problemen opgelost kunnen worden en dit helpt je sneller door welke uitdaging dan ook. Als je 65 bent en je had geweten dat het zo eenvoudig was om van de zwaarte en de pijn af te komen, dan had je gewenst dat je dit al 20 jaar eerder had gedaan en je leven had waarschijnlijke andere wendingen en uitbreidingen gekend. Mijn advies is dan ook begin zo snel als je kan met je klachten aan te gaan, zodat je een heel leven hebt om te genieten van je rust en geluk.

Hypnotherapie Nijmegen: Lisella Deligia ook op televisie

Hypnotherapie Nijmegen is een praktijk van Lisella Deligia. Onlangs kwam de regionale tv-zender AT5 bij haar en haar partner Mark Kooperberg in Amsterdam op visite: Zie hieronder voor het gehele interview:

Wat zijn de kosten voor Hypnotherapie Nijmegen?

Hypnotherapie is vaak een kortdurende therapie die voeger in oorlog situaties vaak gebruikt is om mensen sneller van traumatische ervaringen opgedaan tijdens de oorlog af te helpen.  We doen eerst een intake gesprek waarin duidelijk wordt wat je klachten zijn en wat  je wil bereiken met de therapie. Je hebt ongeveer 6 tot 10 sessies nodig om de klacht waarmee je komt op te lossen. Heb je klachten die al wat langer in je systeem zitten dan kan het zijn dat je na een periode van rust weer verder gaat tot je het gewenste resultaat hebt behaald.

Hypnotherapie Amsterdam sessie is 89 euro (Inclusief BTW). Er zijn zowel mogelijkheden voor vergoeding via aanvullende verzekering als een factuur op bedrijfsnaam. Informeer via mail of telefoon: KLIK HIER. Wanneer je besluit in therapie te gaan kun je een serie van 6 sessies met korting aanschaffen voor 450,00.

 

 

 

Ben je toe aan verandering klik dan op deze link om een afspraak te maken.